Personen- en Familierecht

Ronday & Hartman Advocaten uw advocaat in het Personen- en Familierecht

Ronday & Hartman Advocaten - Persoons-en Familierecht

Personen- en Familierecht

Ronday & Hartman Advocaten is door jarenlange ervaring gespecialiseerd in het personen- en familierecht. Het rechtsgebied personen- en familierecht is het onderdeel van het burgerlijk recht dat zich bezighoudt met afstamming, geboorte, huwelijk, echtscheiding (afwikkeling relatievermogensrecht, partneralimentatie, ouderschapsplan etc.), onderbewindstelling en andere zaken die verband houden met familiebetrekkingen en bevoegdheden van personen.

Het familierecht is regelmatig onderhevig aan wetswijzigingen. Ronday & Hartman Advocaten kan u door de jarenlange ervaring en de zeer regelmatige bijscholing optimaal adviseren en bijstaan bij alle problemen op dit rechtsgebied.

Waar nodig staan we u bij in een procedure voor de rechtbank of het gerechtshof. Echter, in lang niet alle zaken dient er geprocedeerd te worden. Er zal eerst getracht worden in overleg met de andere partij tot een oplossing te komen.

Wij zijn klantgericht en het persoonlijke contact met de cliënt(e) staat voor ons voorop. Uw mening over de wijze waarop u wenst dat uw zaak in behandeling wordt genomen is voor ons van groot belang. Ons advies aan u komt mede hierdoor tot stand. Geen mens en geen situatie is hetzelfde zodat er altijd sprake zal zijn van maatwerk.

Onderwerpen in het personen- en familierecht waarbij Ronday & Hartman Advocaten u kan bijstaan zijn onder andere: