Ondernemingsrecht

Ronday & Hartman Advocaten Ondernemingsrecht

Ronday & Hartman Advocaten - Ondernemingsrecht

Ondernemingsrecht

Op het gebied van ondernemingsrecht bent u bij Ronday & Hartman Advocaten aan het juiste adres. Wij kunnen u adviseren omtrent vraagstukken met betrekking tot het ondernemingsrecht.

Een ondernemer komt op verschillende manieren in aanraking met de Nederlandse wet- en regelgeving. Van het starten van de onderneming en bijvoorbeeld de keuze van de rechtsvorm tot het verkleinen van mogelijke toekomstige risico’s door rekening te houden met de rechten en plichten van de onderneming. Ronday & Hartman Advocaten kan u adviseren in het kiezen van de best passende rechtsvorm en u attenderen op de rechten en plichten van uw (toekomstige) onderneming.

Advies bij onenigheid tussen vennoten of aandeelhouders

Ook kan Ronday & Hartman Advocaten adviseren bij onenigheid tussen vennoten of aandeelhouders. Onenigheid wordt in de regel als zeer ingrijpend ervaren, met name omdat de zakelijke en financiële belangen vaak groot zijn. Het is in dat soort situaties van groot belang dat er adequaat wordt opgetreden, ofwel om een definitieve breuk te voorkomen ofwel om de beëindiging van de samenwerking goed te laten verlopen.

De advocaat kan indien gewenst op de achtergrond adviseren, zodat eventuele voortzetting van de samenwerking niet onnodig onder druk komt te staan. Maar het is ook mogelijk u juist op zo’n moment naar buiten toe te vertegenwoordigen.

Voor overige vragen op het gebied van ondernemingsrecht kunt u altijd contact opnemen met Ronday & Hartman Advocaten en zullen wij u zo goed mogelijk adviseren.