Mr. L.A.M. Hartman

Mr. L. Hartman- Ronday & Hartman Advocaten

Mr. L.A.M. Hartman

Mr. Hartman (Lillian) heeft Nederlands recht gestudeerd aan de Vrije Universiteit van Amsterdam. Zij is in 2003 strafrechtelijk afgestudeerd met als extra keuzevak personen- en familierecht. De afgelopen jaren heeft zij zich voornamelijk toegelegd op het rechtsgebied personen- en familierecht. Lillian is in 1997 in dienst getreden bij dit kantoor, eerst als chef de bureau en na afronding van haar studie in 2003 als advocaat.

In 2007/2008 heeft Lillian de mediation opleiding bij de Lime Tree gevolgd, waarna zij aansluitend de vereiste kennistoets met succes heeft afgerond om zich vervolgens als NMI Mediator aan te sluiten bij destijds het Nederlands Mediation Instituut (NMI). Vervolgens heeft Lillian in 2009 de specialisatieopleiding De Praktische Jeugdrechtadvocaat afgerond bij het Eggens Instituut voor Juridisch Postacademisch Onderwijs van de Universiteit van Amsterdam.

Lillian is betrokken, empathisch, maar ook oplossings- en resultaatgericht. Voor zowel ondernemers als particulieren geldt dat het van belang is de emotionele aspecten van de zaak te (h)erkennen, maar er tevens voor te waken dat de emoties niet een degelijke toekomstgerichte oplossing in de weg staan. Lillian streeft ernaar om in onderling overleg tot een oplossing te komen, maar gaat indien nodig een gerechtelijke procedure niet uit de weg.

Lillian is lid van de volgende specialisatieverenigingen:

Het Netwerk Kleine Advocatenkantoren Nederland (Nekan);